| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
pieton fresh
Data înscrierii: 18/Apr/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 12:06 pm Titlul subiectului: Asa multe sanctiuni pentru anvelope uzate? |
|
|
| Nu sunt sofer,dar o intamplare recent petrecuta in familie m-a determinat sa-mi pun cateva intrebari referitoare la noul cod rutier si sanctiuni.Si anume,pentru anvelope uzate peste limita admisa nu este de ajuns amenda de170 RON,platiti in primele ore si retinerea talonului pana la inlocuirea anvelopelor.Chiar trebuia sa se ia si permisul pe 90 zile?Mi se pare ca sunt prea severe aceste sanctiuni .Pentru redobandirea talonului trebuie o dovada de la RAR(90 RON,verificarea anvelopelor),iar pentru redobandirea permisului se da test.Va multumesc anticipat pentru raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
Vlad Site Admin
Data înscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 51 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
intradevar dure sanctiunile, in special aia cu permisul ( nu vad legatura ) dar anvelopele uzate sunt un potential destul de mare pentru accidente
tot controlul masinii trece pe la anvelopa ( incepand cu directia pana la franare) deci o anvelopa uzata poate aduce multe necazuri atat soferului si masinii acestuia cat si celorlalti participanti la trafic
PS: mut subiectul pentru ca nu cred ca aici e locul lui |
|
| Sus |
|
 |
pieton fresh
Data înscrierii: 18/Apr/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 5:45 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote="Vlad"]intradevar dure sanctiunile, in special aia cu permisul ( nu vad legatura ) dar anvelopele uzate sunt un potential destul de mare pentru accidente
Multumesc pentru raspuns,sunt de acord cu primele doua sanctiuni,nici eu si nici altii nu intelegem de ce s-a suspendat si permisul soferului,poate ca domnul politist are o placere deosebita in a sanctiona participantii la trafic si in special pe cei tineri si cu putina experienta?Dar va asigur ca nu au fost si alte abateri. |
|
| Sus |
|
 |
|