Codul Rutier codulrutier.ro
Codul Rutier 2007

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Publicitate:  

Asa multe sanctiuni pentru anvelope uzate?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului codulrutier.ro -> reglementari neapreciate
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
pieton
fresh

Data înscrierii: 18/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2007 12:06 pm    Titlul subiectului: Asa multe sanctiuni pentru anvelope uzate? Răspunde cu citat (quote)

Nu sunt sofer,dar o intamplare recent petrecuta in familie m-a determinat sa-mi pun cateva intrebari referitoare la noul cod rutier si sanctiuni.Si anume,pentru anvelope uzate peste limita admisa nu este de ajuns amenda de170 RON,platiti in primele ore si retinerea talonului pana la inlocuirea anvelopelor.Chiar trebuia sa se ia si permisul pe 90 zile?Mi se pare ca sunt prea severe aceste sanctiuni .Pentru redobandirea talonului trebuie o dovada de la RAR(90 RON,verificarea anvelopelor),iar pentru redobandirea permisului se da test.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vlad
Site Admin

Data înscrierii: 08/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2007 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intradevar dure sanctiunile, in special aia cu permisul ( nu vad legatura ) dar anvelopele uzate sunt un potential destul de mare pentru accidente
tot controlul masinii trece pe la anvelopa ( incepand cu directia pana la franare) deci o anvelopa uzata poate aduce multe necazuri atat soferului si masinii acestuia cat si celorlalti participanti la trafic
PS: mut subiectul pentru ca nu cred ca aici e locul lui
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
pieton
fresh

Data înscrierii: 18/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 5:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="Vlad"]intradevar dure sanctiunile, in special aia cu permisul ( nu vad legatura ) dar anvelopele uzate sunt un potential destul de mare pentru accidente
Smile Multumesc pentru raspuns,sunt de acord cu primele doua sanctiuni,nici eu si nici altii nu intelegem de ce s-a suspendat si permisul soferului,poate ca domnul politist Wink are o placere deosebita in a sanctiona participantii la trafic si in special pe cei tineri si cu putina experienta?Dar va asigur ca nu au fost si alte abateri.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului codulrutier.ro -> reglementari neapreciate Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Sourced by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Powered by Senior Interactive