| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
wodan fresh
Data înscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 2 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Sâm Apr 21, 2007 2:00 pm Titlul subiectului: Constatari accidente |
|
|
| Constatarile accidentelor cu pagube materiale mai mult sau mai putin minore la Cj se rezolva de catre politist in masina de serviciu si se bazeaza foarte mult pe "flerul" acestuia si mai putin pe declaratii, martori....De exemplu astazi am fost implicat intr-un accident si declarat vinovat. Un tip mi-a intrat in fata de pe banda I de mers (eu eram pe banda II) si a franat brusc, in conditiile in care mai aveam f putin pana la el (sub 2 m) si l-am lovit in partea din spate pt ca nu am avut timp sa opresc. Politistul a considerat ca sunt vinovat deoarece nu am respectat distanta fata de autovehiculul din fata, desi eu o respectasem pana sa intre asta de pe banda I, el nerespectand de fapt regulile de schimbare a benzii! Fac contestatie, dar oare are rost? Daca pierd si acolo trebuie sa platesc ceva in plus? |
|
| Sus |
|
 |
Vlad Site Admin
Data înscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 51 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 23, 2007 7:45 am Titlul subiectului: |
|
|
daca se ajunge la proces platesti cheltuielile de judecata de obicei atunci cand lovesti din spate esti considerat vinovat deci solutia data de cel ce te-a anchetat ar fi dat-o 99,99% din politisti |
|
| Sus |
|
 |
wodan fresh
Data înscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 2 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Apr 23, 2007 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci stau linistit, platesc si data viitoare il lovesc inainte sa se incadreze de tot  |
|
| Sus |
|
 |
Vlad Site Admin
Data înscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 51 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 23, 2007 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
dap frana de obicei te ajuta dar cateodata te incurca ...... asta e la noi  |
|