Codul Rutier codulrutier.ro
Codul Rutier 2007

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Publicitate:  

Constatari accidente

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului codulrutier.ro -> parti rele ale politiei rutiere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
wodan
fresh

Data înscrierii: 21/Apr/2007
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2007 2:00 pm    Titlul subiectului: Constatari accidente Răspunde cu citat (quote)

Constatarile accidentelor cu pagube materiale mai mult sau mai putin minore la Cj se rezolva de catre politist in masina de serviciu si se bazeaza foarte mult pe "flerul" acestuia si mai putin pe declaratii, martori....De exemplu astazi am fost implicat intr-un accident si declarat vinovat. Un tip mi-a intrat in fata de pe banda I de mers (eu eram pe banda II) si a franat brusc, in conditiile in care mai aveam f putin pana la el (sub 2 m) si l-am lovit in partea din spate pt ca nu am avut timp sa opresc. Politistul a considerat ca sunt vinovat deoarece nu am respectat distanta fata de autovehiculul din fata, desi eu o respectasem pana sa intre asta de pe banda I, el nerespectand de fapt regulile de schimbare a benzii! Fac contestatie, dar oare are rost? Daca pierd si acolo trebuie sa platesc ceva in plus?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vlad
Site Admin

Data înscrierii: 08/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2007 7:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca se ajunge la proces platesti cheltuielile de judecata Sad de obicei atunci cand lovesti din spate esti considerat vinovat deci solutia data de cel ce te-a anchetat ar fi dat-o 99,99% din politisti
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
wodan
fresh

Data înscrierii: 21/Apr/2007
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci stau linistit, platesc si data viitoare il lovesc inainte sa se incadreze de tot Shocked Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vlad
Site Admin

Data înscrierii: 08/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2007 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap Smile frana de obicei te ajuta dar cateodata te incurca ...... asta e la noi Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului codulrutier.ro -> parti rele ale politiei rutiere Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Sourced by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Powered by Senior Interactive