| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
pietono_sofer
Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Dec 11, 2006 8:22 am Titlul subiectului: Situatii care v-au pus in dificultate in trafic (accidente) |
|
|
1) Curba in varful unui deal pe drum de tara pietruit. Masina a derapat si s-a rasturnat. Nici o persoana ranita.
2) Dimineata in Bucuresti. Trafic intens. Apare culoarea verde a semaforului. Incercare de a depasi un autobuz pe partea dreapta a acestuia. Cand eram paralel cu autobuzul "banda" mea s-a ingustat (ori autobuzul a virat usor drepta ori n-am fost atent la masinile parcate pe partea dreapta) si m-am lovit de un autocamion parcat.
3) Intersectie Plevnei cu Stefan Furtuna venind dinspre Cotroceni si incercand sa virez la stanga pt. a intra pe Plevnei nefiind atent la masinile care veneau din sens opus (vizibilitate redusa) am fost lovit in aripa spate de o masina care venea din sens opus. (3 luni permis suspendat si 70 ron amenda si 400 ron reparatie solenza pe codul rutier vechi)
4) Nepastrarea distantei fata de masina din fata si o clipa de neatentie.
5) Depasire coloana pe drum national (Buc.-Alexandria) cu 100Km/h cand din sens opus a venit o masina. Desi era o singura banda pe fiecare sens in momentul depasirii au fost 3 masini paralele. A mea in mijloc. Am scapat printr-o minune. |
|
| Sus |
|
 |
Vlad Site Admin
Data înscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 51 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 11, 2006 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Intersectie Plevnei cu Stefan Furtuna venind dinspre Cotroceni si incercand sa virez la stanga pt. a intra pe Plevnei nefiind atent la masinile care veneau din sens opus (vizibilitate redusa) am fost lovit in aripa spate de o masina care venea din sens opus. (3 luni permis suspendat si 70 ron amenda si 400 ron reparatie solenza pe codul rutier vechi) |
imi pare rau pentru tine, cam mare penalitatea. pe mine m-a lovit cineva in spate cand stateam la semafor atat de puternic ca mi-a distrus masina si in fata, iar cel din fata mea a avut avari mari la partea din spate a masinii, ce a facut politia - amenda 30 RON si atat
mie mi se pare mai grav ce facut acel individ fata de tine deci cam mult 90 de zile fara pemis pentru ce ai facut tu |
|
| Sus |
|
 |
|